بلک فرایدی تخفیف داریم! پیج اینستاگراممون امروز افتتاح شد!
0

آیا پابجی گوشی را خراب میکند؟ واقعیت هایی از بازی پابجی

آیا پابجی گوشی را خراب میکند

از سوالات مطرحی که کاربران گیمیتو به دنبال پاسخ آن هستند، این است که آیا پابجی گوشی را خراب میکند؟ واقعیت هایی از بازی پابجی وجود دارد که ممکن است شما، با آنها آشنا نباشید. برخی از افراد چندین ساعت از شبانه روز را به بازی پابجی در گوشی مشغول هستند. این بازی قطعاً تاثیر زیادی روی عملکرد موبایل دارد. اما در این مطلب سعی داریم بررسی کنیم که آیا پابجی گوشی موبایل یا باتری را خراب می‌کند، یا خیر. برای بررسی دقیق این موضوع تا پایان مطلب همراه ما باشید.

عاقبت کسانی که پابجی بازی می‌کنند

در این بخش تصمیم داریم به دو سوال پاسخ دهیم. اینکه عاقبت کسانی که پابجی بازی می‌کنند و آیا پابجی گوشی را خراب میکند؟ پاسخ به این سوال به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

مصرف زیاد باتری و کاهش عمر آن

اگر جز افرادی هستید که مدت زمان زیادی را صرف این بازی می‌کنید، بهتر است به میزان استفاده از باتری گوشی توجه داشته باشید. برخی از گیمرها زمانی که باتری شارژ نزدیک به صفر می‌رسد، همچنان دست از بازی نمیکشند. بنابراین بهترین راه‌حل برای آنها در این شرایط این است که گوشی را به شارژ متصل کرده و بازی را ادامه دهند. در نظر داشته باشید که اولا رساندن شارژ باتری موبایل به صفر اساسا کاری اشتباه است. در ادامه نیز کار کردن با گوشی که در حال شارژ باشد، دمای باتری را بالا برده و به این ترتیب دستگاه موبایل را در مدت زمانی کوتاه دچار آسیب خواهد کرد. بنابراین بازی پابجی در حالت عادی برای گوشی مضر نبوده و در صورتی که به صورت ناصحیح از آن استفاده شود، با مشکل مواجه می‌شوید.

فشار زیاد پردازنده گرافیکی موبایل

نکته‌ای که کمتر فردی به آن توجه می‌کند این است که گرافیک بازی هایی مثل پابجی معمولاً بالا می‌باشد. به همین دلیل پردازنده گرافیکی موبایل افراد خیلی درگیر می‌شود و برای پردازش تصویر نیاز به انرژی دارد. این انرژی از جانب باتری گوشی تامین می‌شود. به علاوه دیتای مخلتف را از سرور اصلی بازی دریافت می‌کند و این اتفاق از طریق اینترنت می‌افتد. به همین خاطر بازی‌هایی نظیر پابجی در دراز مدت می‌تواند باتری موبایل شما را تا حد زیادی تخریب کند و به پردازنده فشار زیادی وارد کند.

تاثیر پابجی موبایل بر روی رم (RAM)

بازی پابجی موبایل برای اجرای روان به حداقل 4 گیگابایت رم نیاز دارد. اما برای آنکه بازی سما بدون لگ انجام شود، 6 تا 8 گیگابایت رم توصیه می‌شود. رم کم سبب بسته شدن خودکار بازی یا افت کیفیت آن خواهد شد. اما اگر بخواهیم بدانیم که پابجی چقدر حافظه گوشی را میگیرد، باید بیش از 4 گیگابایت حجم آماده کنیم. شما باید بدانید که آپدیت‌های مکرر نیز فضای زیادی اشغال می‌کنند. همچنین کش زیاد می‌تواند به کندی گوشی شما منجر شود. به همین خاطر باید با حقایق ترسناک پابجی آشنا شوید تا آسیبی به گوشی موبایل شما وارد نشود.

واقعیت هایی از بازی پابجی

آسیب‌های احتمالی به صفحه نمایش

شاید یکی از ضررهای پابجی برای گوشی موبایل در ارتباط با صفحه نمایش باشد. این ضررها می‌تواند شامل کم شدن حساسیت تاچ، وجود لکه‌های مزاحم روی صفحه و یا سوختگی‌ پیکسل است. اما جای نگرانی نیست چرا که با رعایت برخی نکات در زمان بازی می‌توانید از این آسیب‌های احتمالی جلوگیری نمایید. اول اینکه از یک محافظ صفحه مقاوم و ضد خط و خش استفاده کنید.

 در ادامه نیز به بخش تنظیمات گرافیکی بازی رفته و آن را در سطح پایین یا نهایتا متوسط قرار دهید. برای جلوگیری از داغی گوشی هم بهتر است روشنایی آن را کم کنید. اگر برای بهبود تجربه این بازی نیز نیاز به یک راه‌حل موثر دارید، خرید گیفت کارت یوسی پابجی موبایل را پیشنهاد می‌دهیم. به این ترتیب می‌توانید از آیتم‌ها و امکانات جذاب این بازی استفاده کرده و بازی حرفه‌ای‌تری را تجربه نمایید.

قیمت گوشی برای پابجی

ممکن با خود بگویید که چه میزان هزینه گوشی برای یک تجربه روان بازی پابجی کافی است؟ اگر بخواهیم قیمت گوشی را بررسی کنیم و پاسخ این سوال را بدهیم باید گوشی‌هایی در رده قیمتی میان‌رده به بالا پیشنهاد کنیم. البته این موضوع بسته به برند و امکانات، در بازار ایران و سال 1404 متفاوت است. اما گوشی‌هایی با قیمت 10 تا 20 میلیون تومان می‌توانند پابجی را با گرافیک بالا اجرا کنند. برای مثال گوشی‌های پرچم‌دار و گوشی‌های مخصوص بازی مانند ASUS ROG یا REDMAGIC که در بازه 30 میلیون به بالا قرار دارند، می‌توانند گزینه‌ای مناسب برای پابچی باشند.

آیا استفاده از پابجی باعث کند شدن گوشی می‌شود؟

قطعا استفاده از بازی‌های سنگین سبب کند شدن عملکرد گوشی می‌شوند. اما این کندی دلایل مختلفی دارد و شما می‌توانید با توجه به این دلایل و برطرف نمودن مشکلات گوشی، از خراب شدن یا هنگ کردن آن جلوگیری کنید‌. مثلا یکی از دلایل اصلی، پر شدن حافظه داخلی موبایل است. اگر این فایل‌ها پاکسازی نشوند، به مرور زمان باعث کاهش سرعت عملکرد آن می‌شوند و منابع گوشی پابجی مثل رم و CPU را درگیر می‌کند. به‌روزرسانی نکردن بازی یا سیستم‌ عامل گوشی نیز یکی دیگر از عوامل کندی می‌باشد. نسخه‌های قدیمی معمولاً بهینه نیستند و می‌توانند باگ یا مشکلاتی داشته باشند که به عملکرد کلی گوشی آسیب بزنند. پس باید به این موارد توجه کافی داشته باشید.

راهکارهای کاهش آسیب احتمالی به گوشی

عاقبت کسانی که پابجی بازی می‌کنند ممکن است خرابی یا هنگ کردن گوشی باشد. اما برای آنکه بتوانید به صورت هوشمندانه از آسیب گوشی خود جلوگیری کنید، باید به موارد زیر توجه داشته باشید.

  • بهتر است بازی را در محیطی خنک انجام دهید یا محیطی دارای تهویه باشد تا از بالا رفتن بیش‌ از حد دما گوشی جلوگیری شود.
  • از قاب ضخیم استفاده نکنید زیرا قاب‌های ضخیم گرمای بیشتری را در گوشی پابجی حبس می‌کنند. استفاده از قاب‌های نازک یا گوشی بدون قاب مناسب‌تر است.
  • به مچ دست خود استراحت بدهید تا استفاده طولانی‌ مدت سبب افزایش دما و کاهش عملکرد گوشی نشود.
  • از گوشی هنگام شارژ استفاده نکنید. زیرا بازی کردن در این شرایط باعث افزایش شدید دما و کاهش عمر باتری می‌شود.
  • گرافیک بازی را متناسب با سخت‌ افزار تنظیم کنید. مثلا در گوشی‌های میان‌رده، تنظیمات رویSmooth یا Balanced بگذارید.
  • از اپ‌های بهینه‌ ساز گیم کمک بگیرید. برنامه‌هایی مثل Game Booster یا Game Space در برخی برندها، برای مدیریت بهتر منابع ایجاد شده‌اند.

تنظیمات پابجی موبایل در موبایل

سخن پایانی

در این پست آموزشی به بررسی کامل سوال آیا پابجی گوشی را خراب میکند؟ پرداختیم. در نظر داشته باشید اگر به نحوی صحیح و متعادل از این بازی در گوشی موبایل خود استفاده نکنید، حتما دچار آسیب‌های متعددی خواهید شد. اما این بازی به صورت مستقیم نمی‌تواند گوشی شما را خراب کند. برای کاهش این آسیب‌های احتمالی می‌توانید از راه‌حل‌های پیشنهادی گیمیتو مانند کاهش تنظیمات گرافیکی، آزاد سازی فضای رم، پاکسازی حافظه کش، به روز رسانی بازی، قرار دادن محافظ روی صفحه و دیگر گزینه‌های مرتبط استفاده نمایید. به این ترتیب می‌توانید علاوه بر پیشگیری از آسیب‌های احتمالی از فواید بازی پابجی بهره‌مند شوید.

از خواندن این مقاله لذت بردید ؟

این مقاله رو با دوستانتان به اشتراک بگذارید

facebook twitter linkedin telegram pinterest whatsapp email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط با موضوع